Tennisvereniging LVH hanteert de hieronder beschreven lidmaatschapkosten.

Lidmaatschapskosten 2020:

Senioren

• Inschrijfkosten                                      €  15,00 eenmalige kosten bij eerste x inschrijven
  • Contributie senioren                          € 104,85 kosten per jaar
  • Contributie senioren                          €     8,50 per maand bij aanmelding na 1 juli
  • Contributie senioren "studenten"  € 69,10 kosten per jaar
  • Contributie senioren "studenten"  €   6,50 per maand bij aanmelding na 1 juli

Studenten

• Studenten dienen zich te kunnen legitimeren d.m.v studenten- of collegepas. Zij betalen de jaar contributie voor senioren en moeten zelf hun korting terug vragen vóór 1 december bij de penningmeester. Peildatum is 1 januari.

Junioren geldend voor 2020

Doordat we als club een financiële bijdrage leveren aan de jeugd kunnen wij de contributie en lesgelden per jeugdlid beperken tot de bedragen hieronder vermeld.

• Inschrijfkosten € 15,00 eenmalige kosten bij eerste x inschrijven

Het "Alles in 1 pakket":

Bestaat uit 28 lessen inclusief deelname aan de competities (zowel voor- als najaar) en contributie.  Totale kosten €255,-. Om de lasten te verlichten zal dit bedrag in 3 gelijke termijnen van  €85,- afgeschreven worden.

Het "Competitie pakket:

Bestaande uit deelname competities (zowel voor- als najaar) en contributie.  Kosten € 60,- via eenmalige afschrijving.

Extra informatie:
  • Voor nieuwe jeugdleden zijn er kennismakingspakketten afhankelijk van tijdstip van aanmelding; informeer bij [email protected] naar de mogelijkheden en kosten.
  • Voor jeugdleden; elk jaar dient in november doorgegeven te worden aan [email protected] voor welk pakket/competitie gekozen wordt zodat de juiste contributie afgeschreven wordt.
  • Voor jeugdleden; voor eventuele vragen over de competitie graag contact opnemen met de jeugdcommissie; [email protected]
  • Meer gedetailleerde voorwaarden, gesteld aan het lidmaatschap van tennisvereniging LVH zijn op verzoek verkrijgbaar bij de ledenadministratie.
  • Aanmelding van nieuwe leden via onderstaand digitaal aanmeldingsformulier, vul dit volledig in en druk op verzenden. (bij jeugdleden eventueel keuze pakket aangeven)
  • Voor afmelding of wijziging vul onderstaand digitaal afmelding/wijzigingsformulier in en druk op verzenden.
  • Het lidmaatschap loopt van januari t/m december. Afmelden moet vóór 15 december schriftelijk plaatsvinden.
  • De kosten voor het lidmaatschap en de tennislessen zijn afzonderlijke kosten. Je behoeft niet verplicht les te volgen wanneer je lid wordt. Wel is het verplicht lid te worden wanneer je tennislessen hebt.
  • Voor vragen: [email protected]