Lidmaatschap

Tennisvereniging LVH is in de basis een vereniging voor alle inwoners van Leunen-Veulen-Heide. Ook inwoners van buiten deze dorpen kunnen lid worden.

Lidmaatschapskosten 2019:

Senioren

• Inschrijfkosten                                      €  15,00 eenmalige kosten bij eerste x inschrijven
  • Contributie senioren                          € 103,10 kosten per jaar
  • Contributie senioren                          €     8,50 per maand bij aanmelding na 1 juli
  • Contributie senioren "studenten"  € 69,10 kosten per jaar
  • Contributie senioren "studenten"  €   6,50 per maand bij aanmelding na 1 juli

Studenten

• Studenten dienen zich te kunnen legitimeren d.m.v studenten- of collegepas. Zij betalen de jaar contributie voor senioren en moeten zelf hun korting terug vragen vóór 1 december bij de penningmeester. Peildatum is 1 januari.

• Inschrijfkosten € 15,00 eenmalige kosten bij eerste x inschrijven

Pakket 0:

Contributie junioren per jaar
€ 47,90 kosten per jaar

Pakket 1:

Kinderen in de categorie Rood en Oranje (spelen World Tour competitie)
Contributie junioren incl. World Tour competitie vanaf maart tot november
€ 55,15 kosten per jaar

Pakket 2:

Kinderen in de categorie Groen en Geel
Contributie junioren incl. Voor en Najaarcompetitie Groen, Geel
€ 67,30 kosten per jaar

Pakket 3:

Kinderen in de categorie Groen en Geel
Contributie junioren incl. Voor Of Najaarcompetitie Groen, Geel
€ 57,15 kosten per jaar

• Voor nieuwe jeugdleden zijn er kennismakingspakketten afhankelijk van tijdstip van aanmelding; informeer bij [email protected] naar de mogelijkheden en kosten.
  • Voor jeugdleden; elk jaar dient in november doorgegeven te worden aan [email protected] voor welk pakket/competitie gekozen wordt zodat de juiste contributie afgeschreven wordt.
  • Voor jeugdleden; voor eventuele vragen over de competitie graag contact opnemen met de jeugdcommissie; [email protected]
  • Meer gedetailleerde voorwaarden, gesteld aan het lidmaatschap van tennisvereniging LVH zijn op verzoek verkrijgbaar bij de ledenadministratie.
  • Aanmelding van nieuwe leden via onderstaand digitaal aanmeldingsformulier, vul dit volledig in en druk op verzenden. (bij jeugdleden eventueel keuze pakket aangeven)
  • Voor afmelding of wijziging vul onderstaand digitaal afmelding/wijzigingsformulier in en druk op verzenden.
  • Het lidmaatschap loopt van januari t/m december. Afmelden moet vóór 15 december schriftelijk plaatsvinden.
  • De kosten voor het lidmaatschap en de tennislessen zijn afzonderlijke kosten. Je behoeft niet verplicht les te volgen wanneer je lid wordt. Wel is het verplicht lid te worden wanneer je tennislessen hebt.
  • Voor vragen: [email protected]