Clubkampioenschappen Jeugd Enkel & Senioren Enkel en Mix 2019

15 april 2019

Dit jaar proberen we iets nieuws!

De clubkampioenschappen Enkel & Mix zijn samengevoegd. De jeugd speelt een Enkel toernooi mee. De wedstrijden worden verdeeld over 2 weken: van maandag 17 juni 2019 t/m zondag 30 juni 2019.
Vanaf heden kan de jeugd (tot 17 jaar) en de senioren (14+) van TV Leunen VH zich inschrijven voor deze jaarlijkse clubkampioenschappen.

JEUGD
De jeugd ontvangt op korte termijn een afzonderlijke mail met informatie over het inschrijven en de specifieke opzet van het Enkel toernooi.

SENIOREN
Dit toernooi wordt niet aangemeld bij de KNLTB waardoor er geen punten te winnen of verliezen zijn voor je KNLTB ranking. Gezelligheid staat voorop. Inschrijven kan digitaal via Toernooi.nl. Dit werkt als volgt:
  • Ga naar www.toernooi.nl
  • Vul in bij zoek toernooi "TV Leunen V-H"
  • Kies Clubkampioenschappen Enkel & Mix 2019 Jeugd en Senioren
  • Kies inschrijven
  • Hier kun je je gegevens en verhinderingen invullen
De inschrijving sluit op woensdag 5 juni om 23:59 uur.

Houd bij het inschrijven rekening met het maximaal aantal verhinderingen.
Maximaal 1 verhindering per week (maandag t/m vrijdag); één verhindering is een avond of een deel daarvan.
Maximaal 1 dagdeel in het weekend (ochtend, middag).
Naast bovenstaande verhinderingen mogen 1 of 2 verhinderingen tijdens Leunse kermis opgegeven worden (17 en 18 juni).

Indien je meer verhinderingen hebt dan toegestaan, vragen we je voor opgave contact op te nemen met de toernooileider voor overleg (Yvonne Theunis 0614412013).
Bij een opgave voor de mix senioren dienen beide spelers zich apart van elkaar in te schrijven.

Voor verdere details van het toernooi verwijzen we naar het reglement op toernooi.nl.

Veel tennisplezier toegewenst,

De Technische Commissie jeugd en senioren,